Billige postkasser

Vi er specialister i postkasser til etageejendomme


"Vi leverer og monterer dit nye postkasseanlæg - Ring i dag og få et godt tilbud på billige postkasser!"
 

Spar op til 35% i vores webshop

Hvis du selv vil klare både opmåling og montering, kan du med fordel købe dit postkasseanlæg i vores webshop. Her sparer du op til 35% i forhold til de vejledende priser på ME-FA og Allux postkasser og får dem leveret i hele Danmark

Se alle de gode tilbud på www.postkasseshoppen.dk

 

Kontakt os for priser på postkasserne

Det er muligt at tilvælge f.eks. lås, standermontering, tag til modulet mv. Disse tilvalg er ikke inkluderet i den angivne pris. Kontakt os venligst for priser på specielle ønsker. Priserne for sikringsbeslag, låse og skråtag gælder kun i forbindelse med køb af postkasser.

Gå direkte til model: ME-FA 700 / 750 | ME-FA 701-702 | ME-FA 784 |

 

Omkodning af låse i postkasserne

BilligePostkasser.dk samarbejder med G. S. Låseservice i Søborg, som bla. tilbyder omkodning af eksisterende Rukolåse i postkasserne.

Læs mere om G. S. Låseservice på www.gslaase.dk

 

Udenfor hovedstadsområdet?

Alle vores priser på postkasser er inkl. moms og vægmontering i hovedstadsområdet. Ligger din ejendom udenfor hovedstadsområdet, bedes du venligst kontakte os for nærmere info.

Alt er muligt.

Billigepostkasser.dk samarbejder med ME-FA, som er Nordens største producent af postkasser og postkassesystemer. ME-FA indtager i dag en position som markedsledende inden for såvel privatmarkedet som det professionelle marked. Ønsker du at købe andre modeller end de på siden viste postkassetyper, bedes du kontakte os for nærmere aftale om priser.

GØR-DET-SELV

Vil du selv klare opmåling og montering?

www.postkasseshoppen.dk

Køb dit postkasseanlæg i PostkasseShoppen.dk og spar op til 35% på ME-FA
og Juliana postkasser.

Læs mere på www.postkasseshoppen.dk


Vejledning om opsætning
"Bekendtgørelse om postvirksomhed og postbefordring" siger, at hvis brevkassen eller brevindkastet ikke er anbragt rigtigt, så kan postbuddet tage posten med tilbage og eventuelt returnere den til afsenderen.

For at undgå dette kan du downloade folderen "Opsætning af brevkasser og brevkasseanlæg" og læse mere om, hvordan du placerer din brevkasse korrekt.

GRATIS OPMÅLING!

RING 50 589 590
mandag-fredag kl. 9-14
Få et godt tilbud på brevkasseanlæg
Vi leverer og monterer dit nye postkasseanlæg - Ring i dag på telefon 50 589 590 og få et godt tilbud på billige postkasser!Ruko
ME-FA postkasser
Brother

Copyright © Indholdet af denne side må ikke kopieres eller efterlignes.
Billigepostkasser.dk forbeholder sig ret til ændringer af priser, sortiment og levering.